CATALOG LINKURI ARHITECTURA
 
 
Magazin online de arhitectura - pentru cei ce doresc sa construiasca. Articole, Sfaturi, Interviuri despre arhitectura, constructii.
Resurse pentru comunitatea creatorilor de proiecte in programe specializate de arhitectura.
Varianta online a publicatiei lunare editata de Igloo Media: Igloo-Habitat/Arhitectura. Revista igloo isi propune sa trateze arhitectura ca fenomen cultural. Lucrarile si proiectele prezentate in revista poarta semnatura unor profesionisti, fie ei arhitecti, designeri, artisti plastici, fotografi. Prin relatia grafica dintre text si imagine, se urmareste atat expunerea eleganta a materialelor, cat si bucuria lecturii.
O baza de date, originara din rapoartele unor studenti asupra unor proiecte de constructii interesante in ceea ce priveste arhitectura internationala.
- Proiectare de arhitectura; - Design exterior (fatade); - Design interior (locuinte, birouri, centre comerciale); - Design de mobilier; - Design peisagistic, ambiental (gradini, terase); - Design de produs; - Design industrial; - Conceptie si productie publicitara; - Prezentari multimedia; - Campanii de publicitate; - Materiale promotionale personalizate.
ARHITECTURA este revista Uniunii Arhitectilor din Romānia, fiind fondata īn 1906 de catre G. Sterian. Este vorba despre o publicatie care a reprezentat īntotdeauna nu numai o revista de arhitectura, ci īn primul rānd o revista a breslei. Existenta ei reflecta dorinta arhitectilor de a fi informati si de a-si promova lucrarile valoroase, ridicānd astfel nivelul de ansamblu al actului arhitectural.
Construim scari de interior din beton, lemn, fier. Avem echipe de profesionisti. Acordam transport gratuit si garantie de 36 de luni pentru orice lucrare.
 
Inregistrari: 1 la 7 din 7
   
     
     
 
anunturi